ESET Slovenija

30 let izkušenj pri razvoju protivirusnih rešitev.

Naziv podjetja: SI SPLET d.o.o.
Sedež: Ukmarjeva 4, 1000 Ljubljana
Lokacija podjetja: Ukmarjeva 4, 1000 Ljubljana
SWIFT: LJBASI2X
Transakcijski račun: 02058-0090056488
Identifikacijska številka: SI21482454
Matična številka: 1593765
Davčni zavezanec: DA
Telefon: +386 (0)1 428 94 66
Fax: +386 (0)1 428 94 06
E-pošta: info(at)sisplet.com
Delovni čas: Od ponedeljka do petka, od 8:00 do 16:00
   
 
Si Splet

Kje se nahajamo

Najdete nas v Ljubljani, zraven E.Leclerc. Parkirišče je brezplačno. Zemljevid lahko povečate. Nahajamo se v srednji stavbi. Poleg je trgovina Mavrica in banka Unikredit.

Reference

Smo vodilni v svetu na področju protivirusnih programov. Zaupa nam več kot 50 tisoč domačih in poslovnih uporabnikov iz cele Slovenije. Naše rešitve uporabljajo podjetja iz gospodarskega, bančnega in zdravstvenega sektorja ter tudi vrtci, šole, fakultete, bolnišnice in številne druge javnopravne organizacije.

Uporabniki programske opreme ESET so upravičeni do brezplačne tehnične podpore. Pri reševanju težav smo hitri in strokovni.

Trimo

V podjetju Trimo d.d., smo iskali učinkovito protivirusno zaščito, ki bo uspešno preprečila škodljive programe in zlonamerne napade, imela centraliziran nadzor, ter poenostavljeno upravljanje. V našem okolju smo testirali različne rešitve, ki so na trgu in na podlagi rezultatov izbrali produkt ESET Endpoint Security. Z rešitvijo smo zelo zadovoljni, saj v večini izpolnjuje naše zahteve, enkratna pa je tudi odzivnost in strokovnost ekipe Si Splet d.o.o."

- Matjaž Perpar, Vodja informacijske infrastrukture, Trimo d.d.

Trimo

Institut "Jožef Stefan"

Že pred leti smo se odločili za antivirusno zaščito podjetja ESET. Danes njihov program ESET Endpoint Antivirus varuje že več kot 700 naših računalnikov in vedno znova ugotavljamo, da je izredno zanesljiv ter uporabniško zelo prijazen.

- Mitja Lasič, načrtovanje računalniških sistemov, sistemska administracija, Institut "Jožef Stefan"

Kolektor

Naše podjetje je z lanskim letom prešlo na antivirusno zaščito podjetja ESET. Ključ pri izbiri so bili učinkovitost pri zagotavljanju varnosti, centraliziran nadzor ter upravljanje in majhne zahteve po sistemskih virih. Na podlagi internih testiranj ter odzivov trga je bila to najoptimalnejša rešitev in se vsakič znova izkaže kot izredno zanesljiva.

- Žiga Jelen, IT Manager, Vodja skupine IT, Kolektor

Trimo

Zanesljive rešitveNe čakajte. Pokličite zdaj!+386 (0)1 428 94 05

Z veseljem smo tu za vas. Si Splet

Ustvarite uspešno okolje še danes.

Pošljite nam e-pošto z vprašanjem