WEBINAR

Ostanite korak pred kibernetskimi grožnjami

V današnjem svetu, kjer vsak klik lahko odpre vrata kibernetskim grožnjam, je ne ukrepanje tvegano. V Eset Slovenija dnevno skrbimo za varnost več kot 176 tisoč dnevnih uporabnikov se pomena kibernetske varnosti močno zavedamo.

 Za konec leta smo pripravili webinar, kjer bomo predstavili našo rešitev neprekinjene varnosti. S tem ne pridobite zgolj vrhunske 24/7 podpore, ampak tudi možnost časovnega ter finančnega prihranka, zaradi razbremenitev vaše ekipe.

Osrednja tema webinarja

Vaša varnost je naša skrb - ESET varnostna 24/7 rešitev

Naša ponudba zagotavlja napredno kibernetsko varnost, ki ščiti vaše podatke in infrastrukturo pred nenehno rastočimi grožnjami. Z njo zmanjšate tveganje izgube podatkov, finančne škode in škode ugleda, hkrati pa povečate učinkovitost in zmanjšate potrebo po dodatnem IT osebju, kar prinaša pomembne prihranke.

Na webinarju bomo predstavili našo varnostno 24/7 rešitev, s katero skrbimo za vašo kibernetsko varnost. 

Vsem prijavljenim bomo omogočili brezplačno udeležbo na izobraževanju za kibernetsko varnost za vas in vaše zaposlene. 

Organizacijam, ki bodo izkazale interes in ustrezajo našim pogojem bomo omogočili eksluziven preizkusvključno z uvodnim sestankom, aktivacijo produkta, varnostno 24/7 storitev in celovitim paketom ESET Protect Entreprise.  

Komu je webinar namenjen?

  • Vodjem IT oddelkov. 
  •  Varnostnim inženirjem. 
  • Sistemskim administratorjem.
  • Direktorjem ter lastnikom podjetij. 
  • Odgovornim posameznikom za kibernetsko varnost.

Konec leta je odlična priložnost za razmislek o nadgraditvi vaše kibernetske varnosti. Ukrepajte čimprej.

Zakaj je dobro, da se udeležite webinarja?

Webinar

Z eno rešitvijo prejmete dostop do ekipe strokovnjakov

Naša ekipa strokovnjakov za kibernetsko varnost je pripravljena poskrbeti za uvajanje, optimizacijo, vsakodnevno spremljanje, redno iskanje groženj, analizo zlonamerne programske opreme in odzivanje na incidente za različne velikosti organizacij. 

Webinar

Varovanje digitalnega napredka z nagrajeno varnostjo

Naša storitev spremlja in se odziva na grožnje 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 365 dni v letu. S tem se zagotovi kibernetsko čisto in kibernetsko varno organizacijo. 

Webinar

Visok prihranek pri uporabi naše rešitve

Z implementacijo naše rešitve lahko dosežete znatne prihranke, saj ne le preprečuje varnostne vdore, ampak tudi zmanjša delovno obremenitev vaše ekipe, kar vodi do pomembnih kadrovskih prihrankov.

Teme webinarja

Webinar

01 PREDSTAVITEV ESET 24/7 REŠITVE

Napredna varnostna rešitev optimizira odkrivanje, preiskovanje in odzivanje na grožnje v realnem času  in omogoča vedenjsko analitiko za učinkovito preprečevanje napadov. ESET-ova rešitev deluje preventivno, reaktivno in proaktivno, zagotavljajo 24/7 spremljanje in hitro odzivanje na incidente,

02 Predstavitev delovanja sistema

Na webinarju vam bomo pokazali kako rešitev deluje v praksi in kakšne možnosti vse omogoča. Poudarek bomo dali tudi na možnost prikazovanja in ustvarjanja različnih poročil ter analiz. Omogočena bodo tudi vprašanja za vaše primere.

03 Predstavitev paketov

Pripravili smo dve ponudbi, ki sta prilagojeni za vaše potrebe. Na webinarju bomo podrobneje predstavili ponudbi, kaj omogočajo, kakšne so prednosti in razlika ter predvsem katera opcija je za vas najboljša izbira.

Izvajalci

Webinar

ESET®

ESET® že več kot 30 let razvija vodilno programsko opremo in storitve za varnost IT, ki podjetjem in potrošnikom po vsem svetu zagotavljajo celovito, večplastno zaščito pred grožnjami kibernetske varnosti. ESET je pionir strojnega učenja in tehnologij v oblaku, ki preprečujejo in odkrivajo zlonamerno programsko opremo ter se nanjo odzivajo. ESET je #1 cybersecurity partner iz EU.

Špela Femec

NENAD PAVLOVIČ

Skrbnik ključnih strank

Nenad Pavlovic je skrbnik ključnih strank, izkušen strokovnjak za kibernetsko varnost. Izkušnje ima od prodaje izdelkov za kibernetsko varnost do uspešnega izvajanja rešitev za maksimalno varnost. Njegova odgovornost obsega program MSP za prodajo ESET izdelkov končnim strankam in poslovnim partnerjem, uvajanje ESET rešitev pri končnih strankah ter vodenje tehnične podpore.

Webinar

Matej Ravnikar

Sistemski inženir

Matej Ravnikar je sistemski inženir za kibernetsko varnost, ki s svojim obsežnim naborom certifikatov in strokovnim znanjem zagotavlja vrhunsko podporo uporabnikov in organizacijam.  Njegovo delo obsega razvoj varnostnih rešitev, upravljanje infrastrukture in izobraževanje uporabnikov, s čimer krepi zaščito podatkov in infrastrukture strank. 

Osrednja tema webinarja

Neprekinjena 24/7 varnost z Eset Slovenija

Webinar bo odlična priložnost se seznaniti z našo napredno rešitvijo v manj kot eni uri.

Prijavo priporočamo vsem, ki vas zanima močna kibernetska varnost, potencialni kadrovski in časovni prihranek ter predvsem želja po naprednem in preverjenem ponudniku.

Konec leta je odlična priložnost za razmislek o nadgraditvi vaše kibernetske varnosti. Ukrepajte čimprej.

Zakaj Eset podpora?

Webinar

Eset je # 1 vendor varnostnih rešitev v EU

Rešitvam podjetju ESET zaupa samo v Sloveniji več kot 22 tisoč organizacij in 176 tisoč dnevnih uporabnikov. Smo podjetje, ki se ukvarja izključno samo s kibernetsko varnostjo in je to naše poslanstvo že več kot 30 let. Ne bodite zadovoljni s povprečnimi ponudniki – ne sklepajte kompromisov.

Webinar

FREE Cybersecurity training za zaposlene

Naše poslanstvo je zagotavljanje vrhunske kibernetske varnosti brez kompromisov. Vsi udeleženci webinarja prejmejo izobraževanje na temo kibernetske varnosti brezplačno. Prav tako pa bomo organizacijam, ki bodo izkazale interes in ustrezale našim pogojem omogočili eksluziven preizkus naše celovite rešitve.

Webinar

ESET certifikati

ESET je skladen s standardi ISO/IEC 27007:2013, mednarodno priznan in veljaven varnostni standard pri izvajanju in upravljanju informacijske varnosti. Certifikat je podelil neodvisni akreditiran certifikacijski organ SGS in dokazuje popolno skladnost družbe ESET z najboljšimi praksami v industriji. 

Webinar

Zadovoljne stranke

Contact us

Kontaktni obrazec
en_USEnglish