Z vami že 20 let varujemo vaš @digitalni svet

ESET JE # 1 VENDOR VARNOSTNIH REŠITEV V EU

Zakaj je dobro, da se udeležite webinarja?

ESET® že več kot 30 let razvija vodilno programsko opremo in storitve za varnost IT, ki podjetjem in potrošnikom po vsem svetu zagotavljajo celovito, večplastno zaščito pred grožnjami kibernetske varnosti.

Homepage

webinar

Ostanite korak pred kibernetskimi grožnjami

Za konec leta smo pripravili webinar, kjer bomo predstavili našo rešitev neprekinjene varnosti. S tem ne pridobite zgolj vrhunske 24/7 podpore, ampak tudi možnost časovnega ter finančnega prihranka, zaradi razbremenitev vaše ekipe.

Homepage

30 let izkušenj pri razvoju IT varnostnih rešitev (ESET)

Homepage

20 let izkušenj z ustrezno tehnično in prodajno podporo (SISPLET)

Homepage

#1 varnostni partner iz EU

Varujemo več kot 110 miljonov uporabnikov, naj zaščitimo tudi vas

domači uporabniki

mala/mikro podjetja

srednje velika podjetja

velika podjetja

Zakaj Eset podpora?

Homepage

Eset je # 1 vendor varnostnih rešitev v EU

Rešitvam podjetju ESET zaupa samo v Sloveniji več kot 22 tisoč organizacij in 176 tisoč dnevnih uporabnikov. Smo podjetje, ki se ukvarja izključno samo s kibernetsko varnostjo in je to naše poslanstvo že več kot 30 let.

Homepage

FREE Cybersecurity training za zaposlene

Naše poslanstvo je zagotavljanje vrhunske kibernetske varnosti brez kompromisov. Vsi, ki se boste udeležili našega webinarja prejmete brezplačno prejmejo izobraževanje na temo kibernetske varnosti. Prijavite se na povezavi: TUKAJ

Homepage

ESET certifikati

ESET je skladen s standardi ISO/IEC 27007:2013, mednarodno priznan in veljaven varnostni standard pri izvajanju in upravljanju informacijske varnosti. Certifikat je podelil neodvisni akreditiran certifikacijski organ SGS in dokazuje popolno skladnost družbe ESET z najboljšimi praksami v industriji.

Naši partnerji

Spoznaj našo ekipo

Zadovoljne stranke

sl_SISlovenščina