Vaš nov partner za kibernetsko varnost: vedno korak pred grožnjami

Vrhunska ESET preverjena rešitev. Slovenska podpora.

KONFERENCA

IT varnost – naša skrb – partnerstvo za prihodnost

V ESET Slovenija in Comtron smo združili moči, da vam predstavimo najnovejše trende in rešitve v kibernetski varnosti.

Konferenca bo priložnost za poglobljeno razumevanje, kako se lahko vaše podjetje najbolje pripravi na prihodnje izzive in zagotovi visoko raven varnosti.

Kakšne prednosti imamo?

napredna varnostna rešitev

Z eno rešitvijo prejmete dostop do ekipe strokovnjakov

Naša ekipa strokovnjakov za kibernetsko varnost je pripravljena poskrbeti za uvajanje, optimizacijo, vsakodnevno spremljanje, redno iskanje groženj, analizo zlonamerne programske opreme in odzivanje na incidente za različne velikosti organizacij. 

napredna varnostna rešitev

Varovanje digitalnega napredka z nagrajeno varnostjo

Naša storitev spremlja in se odziva na grožnje 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 365 dni v letu. S tem se zagotovi kibernetsko čisto in kibernetsko varno organizacijo. 

napredna varnostna rešitev

Visok prihranek pri uporabi naše rešitve

Z implementacijo naše rešitve lahko dosežete znatne prihranke, saj ne le preprečuje varnostne vdore, ampak tudi zmanjša delovno obremenitev vaše ekipe, kar vodi do pomembnih kadrovskih prihrankov.

XDR REŠITEV

XDR je nadgradnja EDR, ki optimizira odkrivanje, preiskovanje in odzivanje na grožnje v realnem času. XDR združuje varnostno pomembne zaznave končnih točk s telemetrijo iz varnostnih in poslovnih orodij, kot so analiza in vidljivost omrežja (NAV), varnost e-pošte, upravljanje identitet in dostopa, varnost v oblaku in drugo. Gre za platformo v oblaku, ki temelji na infrastrukturi za velike količine podatkov in ki varnostnim strokovnjakom omogoča prilagodljivost in možnost za avtomatizacijo.

XDR uporablja vedenjsko analitiko v končni točki, omrežju, oblaku, e-pošti in drugih plasteh, da odkrije sumljive dejavnosti in ustavi napadalce, še preden lahko povzročijo škodne posledice.

XDR vam omogoča, da odgovorite na več ključnih vprašanj o kibernetskem napadu:

 • Kako se je začel?
 • Kje se je začel?
 • Kdaj se je začel?
 • Katere končne točke so okužene?
 • Ali je okužba omejena?
 • Kako jo lahko preprečimo v prihodnosti

Najpomembneje je, da vam lahko pomaga pri hitrih ukrepih za rešitev incidentov, preden resno vplivajo na organizacijo.

MDR REŠITEV

MDR je dejansko zunanja različica razširjenega odkrivanja in odzivanja (XDR), včasih v kombinaciji z drugimi orodji.

Številne organizacije odločajo za MDR – vrsto upravljane varnostne storitve, ki združuje orodja, tehnologije in strokovnjake za kibernetsko varnost. Po podatkih družbe Gartner bo do leta 2025 polovica organizacij po vsem svetu za obvladovanje groženj uporabljala MDR. Medtem ko XDR od stranke zahteva spremljanje, odkrivanje in odzivanje, pa pri MDR zaupanja vreden ponudnik kibernetske varnosti poskrbi za težje delo, kar
notranjemu osebju omogoča, da se osredotoči na druge naloge z visoko dodano vrednostjo.

Prednosti zunanjega odkrivanja in odzivanja so preproste, vendar prepričljive:

 • Ponudnik MDR poskrbi za celotno upravljanje zaledne tehnologije, kar sprosti osebje, ki se lahko osredotoči na pomembne strateške naloge in se ne utaplja v opozorilih
 • Ponudnik MDR lahko tudi optimizira in upravlja zaledno tehnologijo, da jo prilagodi profilu tveganja in infrastrukturi posamezne stranke
 • Ker odkrivanje in odzivanje upravlja tretja oseba, vam ne bo treba plačevati visokih plač, da bi pritegnili in obdržali najboljše talente SOC
 • Stranke imajo lahko koristi od ekonomije obsega svojega ponudnika, njegove sposobnosti privabljanja najboljših talentov ter vpogleda v druge organizacije strank in okolja groženj

 

Kako Zagotoviti 24/7 kibernetsko zaščito v dinamični organizaciji

Z našo napredno rešitvijo nepreknijenjene varnosti ne pridobite zgolj vrhunske 24/7 podpore, ampak možnost časovnega ter finančnega prihranka, zaradi razbremenitev vaše ekipe.

Naša rešitev: 

 • Zagotavlja 24/7 spremljanje in hitro odzivanje na incidente.
 • Optimizira odkrivanje, preiskovanje in odzivanje na grožnje v realnem času.
 • Omogoča vedenjsko analitiko za učinkovito preprečevanje napadov. 
 • Deluje preventivno, reaktivno in proaktivno.
Webinar

Zakaj Eset podpora?

napredna varnostna rešitev

Eset je # 1 vendor varnostnih rešitev v EU

Rešitvam podjetju ESET zaupa samo v Sloveniji več kot 22 tisoč organizacij in 176 tisoč dnevnih uporabnikov. Smo podjetje, ki se ukvarja izključno samo s kibernetsko varnostjo in je to naše poslanstvo že več kot 30 let. Ne bodite zadovoljni s povprečnimi ponudniki – ne sklepajte kompromisov.

napredna varnostna rešitev

FREE Cybersecurity training za zaposlene

Naše poslanstvo je zagotavljanje vrhunske kibernetske varnosti brez kompromisov. Vsi udeleženci webinarja prejmejo izobraževanje na temo kibernetske varnosti brezplačno. Prav tako pa bomo organizacijam, ki bodo izkazale interes in ustrezale našim pogojem omogočili eksluziven preizkus naše celovite rešitve.

napredna varnostna rešitev

ESET certifikati

ESET je skladen s standardi ISO/IEC 27007:2013, mednarodno priznan in veljaven varnostni standard pri izvajanju in upravljanju informacijske varnosti. Certifikat je podelil neodvisni akreditiran certifikacijski organ SGS in dokazuje popolno skladnost družbe ESET z najboljšimi praksami v industriji. 

napredna varnostna rešitev

Kontaktirajte nas

Kontaktni obrazec

Zadovoljne stranke

sl_SISlovenščina