Naša ekipa

zaposleni

CEO / direktor

Damjan Veber

Svoje podjetje sem popeljal samostojno kot nadobudni IT strokovnjak iz garažnega podjetja v podjetje z vsako letno rastjo ter z mrežo več kot 500 poslovnih partnerjev po Sloveniji. V podjetju skrbim za nenehen razvoj IT rešitev. Zadnja leta se posvečam investiranju in mentoriranju zagonskih podjetij.
 
Končal sem EMBA na Cotrugli Business School, sem član mentorjev podjetniškega združenja CEED Slovenija in Kluba poslovnih angelov Slovenije.
 
Moje načelo je naslednje: veliko ljudi ima ideje, pomembna pa je realizacija in tukaj se lahko srečamo.
IMG_5608
Zaposleni
Coo

Petra Veber

Svoje 16-letne izkušnje iz bančništva, sedaj implementiram v podjetju Si Splet d.o.o. Ključnega pomena pri vsakodnevnem delu so zadovoljni zaposleni, ter posledično zadovoljne stranke. V podjetju imamo visok standard kakovosti, katerega nam narekujejo naši uporabniki. Zaposleni ustvarjajo konkurenčno prednost podjetja, da se razlikujemo od ostalih. Z vrhunskimi izdelki in povezano ekipo se zavedamo, da vsak igra pomembno vlogo za naše zveste in zadovoljne uporabnike.

Zaposleni
Nenad Pavlović - Skrbnik ključnih strank
Zaposleni
Jasmina Žnidarič - Vodja zalednega poslovanja
Zaposleni
Matej Ravnikar - Sistemski inženir
Zaposleni
Špela Femec - Zaledno poslovanje
Zaposleni
Fabio Barbosa Falcao - Pripravnik
Zaposleni
Robert Kranjec - Ambasador
Zaposleni
Boštjan Kline - Ambasador
Zaposleni
Martin Čater - Ambasador

+ več kot 10 zunanjih sodelavcev

+ več kot 10 specializiranih podjetij s področja (marketing, prodaja, podpora, klicni center), ki dnevno sodelujejo z nami

+ več kot 500 partnerjev po sloveniji

+ več kot 50.000 strank po sloveniji

sl_SISlovenščina